Dags att tapetsera

Tapetsering i Skellefteå

Om du vill ha en perfekt uppsatt tapet, kontakta oss. Våra tapetserare är experter på att sätta upp tapeter så att de både ser bra ut och håller länge.

Den självklara målerifirman för dig som vill ha hjälp med tapetsering

Även om många moderna tapeter är självhäftande och lätta att sätta upp, kan det vara svårt att få ett perfekt resultat om man saknar erfarenhet. För bästa resultat rekommenderar vi att du anlitar oss för din tapetsering. Att få till tapeten runt fönster, rör, kontakter och liknande kräver skicklighet och erfarenhet för att det ska bli snyggt.

Underarbetet är också mycket viktigt, precis som vid målning. Vi är experter på tapetsering och hjälper dig gärna hela vägen från tapetval till färdigtapetserat rum. Kontakta oss för att begära en offert, där vi automatiskt drar av ROT-avdraget så att du får en tydlig överblick över den faktiska kostnaden för arbetet. Vi erbjuder våra tjänster till dig som bor i Skellefteå med omnejd.

Tapetsering i Skellefteå

Erfarna tapetserare i Skellefteå

När det är dags att rusta upp väggarna med nya tapeter kan du lita på oss på Målarn. Vi är en firma med erfarna tapetserare som säkerställer att arbetet utförs med högsta kvalitet och precision.

Förberedelser och perfekt slutresultat

Vi hjälper dig med alla förberedelser inför din tapetsering. Våra erfarna tapetserare slutför sedan arbetet med perfektion, vilket garanterar ett slutresultat du kan vara stolt över.

Tapetsering av fondvägg eller hela rum

För att du ska få det bästa möjliga resultatet erbjuder vi olika typer av tapetseringstjänster. Vi kan hjälpa dig med förberedelserna om du vill tapetsera själv, eller så kan du anlita oss för att utföra tapetseringen, vare sig det gäller en fondvägg eller hela rum. Våra tjänster är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och önskemål.

Offertförfrågan

För offertförfrågan kontakta Peter på 0910-21 62 91 eller maila på info@malarnskelleftea.se