Dags att måla om

Fasadmålning i Skellefteå

Vi erbjuder utvändig målning i Skellefteå med omnejd.

Fasadmålning

Att måla om husets fasad är en viktig investering för att skydda och försköna din fastighet. Vår målerifirma erbjuder professionell fasadmålning som säkerställer ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Med lång erfarenhet och noggrant utvalda material garanterar vi att ditt hus ser fantastiskt ut och står emot väder och vind i många år framöver.

Våra tjänster inom fasadmålning

1. Noggrann förberedelse:

  • Rengöring av ytan: För att färgen ska fästa ordentligt och hålla länge är det avgörande att ytan är ren. Vi börjar alltid med en grundlig tvätt av fasaden för att avlägsna smuts, mögel och gamla färgrester.
  • Reparationer: Sprickor och skador på fasaden åtgärdas noggrant. Vi använder högkvalitativa spackel- och reparationsmaterial för att säkerställa att ytan är slät och jämn innan målning.


2. Val av färg och material:

  • Vi hjälper dig att välja rätt typ av färg och nyans som passar just ditt hus och dess omgivningar. Våra färger är väderbeständiga och skyddar effektivt mot fukt, UV-strålning och andra påfrestningar.
  • Vi använder endast högkvalitativa färgprodukter från ledande tillverkare, vilket garanterar ett långvarigt och hållbart resultat.


3. Professionellt utförande:

  • Vårt erfarna team av målare använder de bästa teknikerna för att applicera färgen jämnt och snyggt. Vi ser till att alla detaljer, som fönsterkarmar och hörn, får den uppmärksamhet de behöver.
  • Säkerhet är en prioritet för oss. Vi använder rätt utrustning och säkerhetsåtgärder för att skydda både våra arbetare och din egendom under hela processen.


4. Slutbesiktning och kundnöjdhet:

  • Efter avslutad målning gör vi en noggrann slutbesiktning tillsammans med dig för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. Vi lämnar alltid arbetsplatsen ren och i ordnat skick.

Fördelar med att anlita oss

Genom att anlita vår målerifirma för din fasadmålning får du ett resultat som inte bara förbättrar utseendet på din fastighet utan också förlänger dess livslängd. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och möjligheten att utnyttja ROT-avdraget, vilket gör våra tjänster ännu mer prisvärda.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att ge din fasad nytt liv!

Offertförfrågan

För offertförfrågan kontakta Peter på 0910-21 62 91 eller maila på info@malarnskelleftea.se